Rättelse: Time People Group vinner ramavtal med Värmdö kommun och UR (Utbildningsradion)

REG

I pressmeddelandet som publicerades kl 8.30 den 23 augusti angavs det felaktigt att vi tilldelats ett ramavtal med Värmdö kommun. Värmdö kommun benämner det inte som ett ramavtal utan det är en upphandling som leder till en kvalificering som leverantör i Värmdö kommuns dynamiska inköpssystem (DIS). Nedan bifogas ett uppdaterat pressmeddelande.

Time People Group har kvalificerats som leverantör i Värmdö kommuns dynamiska inköpssystem (DIS). Det innebär att vi får tillgång att offerera på alla förfrågningar rörande IT-konsulter. Värdet av konsultinköpen i DIS-systemet uppskattas till 160 miljoner under 8 år. De tjänster som DIS avser är chef och ledningsstöd IT, strategi, metod- och verksamhetsutveckling IT, krav, utveckling och test, web och UX, IT Arkitektur, IT Tekniker, IT support, ITIL / SOC.

Vi har också tilldelats ett ramavtal med UR (Utbildningsradion) för områdena UX-designer, User-
interface samt Product Owner. Avtalet beräknas omsätta minst 1 Mkr per år och gäller som längst
i 3 år.

Time People Group består av specialiserade konsultbolag, som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. Tillsammans med moderbolaget bildar de en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Den operativa konsultverksamheten bedrivs genom de specialiserade dotterbolagen, där merparten av bolagen har varit verksamma inom sina respektive specialistområden i mer än 20 år. Time People Groups vision är att fortsätta bygga Sveriges bästa specialistkonsultkoncern.

Läs mer om Time People Group på www.timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:
Peter Ewers, tf koncernchef, Time People Group AB (publ), e-post: peter.ewers@timepeoplegroup.com

Hans Nygren, styrelseordförande, Time People Group AB (publ), e-post: hans.nygren@timepeoplegroup.com

Datum 2023-08-25, kl 08:30
Källa beQuoted
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!