Thunderful Group utser Henrik Lundkvist till Chief Financial Officer

MAR

Thunderful Group AB meddelar idag att bolaget utser Henrik Lundkvist till Chief Financial Officer (CFO). Henrik har lång erfarenhet från ledande positioner, bland annat som CFO för börsnoterade Probi AB. Thunderful Group’s interim CFO, Annette Colin, stannar kvar i bolaget under en period för att tillse en god överlämning.

Henrik Lundkvist har en gedigen bakgrund inom finans och många års erfarenhet av att bygga upp och leda ekonomiverksamheter inom flera olika koncerner och bolag. Han började sin karriär som revisor på EY och har därefter haft ledande positioner på E.ON samt arbetat som CFO för GCE, ett av Europas ledande företag inom gasutrustning. Sedan 2019 har Henrik innehaft rollen som CFO för biotech-bolaget Probi AB, vilken han nu lämnar för att ansluta till Thunderful Group.
 
"Jag är väldigt glad att välkomna Henrik som ny CFO för Thunderful Group. Jag är övertygad om att han med sin gedigna erfarenhet från många olika chefsroller inom ekonomi, senast som CFO för mid cap-bolaget Probi, har precis den kompetens som behövs för att hjälpa till att styra och utveckla Thunderful framåt,” säger Martin Walfisz, vd och koncernchef för Thunderful Group.
 
"Jag är entusiastisk över möjligheten att bli en del av Thunderful Group och ser fram emot att bidra till bolagets framgång. Jag är övertygad om att jag tillsammans med det kompetenta teamet kan fortsätta bygga Thunderful till en branschledande aktör," säger Henrik Lundkvist.
 
Martin Walfisz fortsätter: "Jag vill också passa på att tacka vår interim CFO, Annette Colin, som på kort tid gjort en oerhörd insats för att sätta sig in i bolagets finansiella processer och påbörja ett antal viktiga förbättringsåtgärder. Jag är också tacksam för att Annette stannar kvar under en period för att ge Henrik en så bra överlämning som möjligt."
 
Henrik Lundkvist kommer att tillträda rollen som CFO senast den 1 januari 2024. 

Datum 2023-10-23, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!