Thunderful Group undersöker möjligheten att avyttra Headup

MAR

Thunderful Group AB ("Thunderful") meddelade idag att bolaget undersöker möjligheten att avyttra sin tyska förlagsverksamhet Headup GmbH ("Headup"), ett dotterbolag som förvärvades av Thunderful i mars 2021.

Thunderful bedömer att avyttringen kan leda till ett visst nedskrivningsbehov avseende goodwill och andra immateriella tillgångar, vilka per dagens datum ingår i balansräkningen till ett värde av cirka 11 miljoner euro.

"Headup-teamet och dess VD, Dieter Schoeller, har bidragit stort till Thunderful sedan de blev en del av koncernen. När vi nu ser över Thunderfuls verksamhet och prioriteringar har det däremot blivit uppenbart att vi behöver en tydligare och mer fokuserad strategi. Vi undersöker därför nu möjligheten att avyttra Headup", säger Martin Walfisz, CEO för Thunderful Group.

Datum 2023-11-23, kl 08:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!