Martin Walfisz tillträder som ny VD i Thunderful Group 28 augusti

Thunderful Group tillkännager idag att Martin Walfisz tillträder som ny VD i bolaget den 28 augusti. Martin har stor erfarenhet från spelindustrin som entreprenör, företagsledare och investerare i flera ledande nordiska och europeiska spelföretag

Thunderful Group presenterade i maj rekryteringen av Martin Walfisz som ny VD, och kan nu meddela att han tillträder posten den 28 augusti 2023.

Martin startade sin karriär i spelbranschen 1997 när han grundade Massive Entertainment. Studion är idag en av Europas främsta producenter av PC- och konsolspel och när Ubisoft förvärvade bolaget 2008 valde Martin att lämna verksamheten för andra åtaganden. De senaste åren har Martin huvudsakligen arbetat för mediekoncernen Egmont då han 2016 rekryterades för att etablera Nordisk Games, en M&A-division som fokuserar på att förvärva och vidareutveckla spelstudios över hela Europa.
 
"Med över tjugofem år som en framgångsrik entreprenör, verkställande direktör, strategisk rådgivare och investerare inom industrin, bidrar Martin med omfattande djup och bred kunskap till Thunderful" säger nyligen valda styrelseordföranden Patrick Svensk, och fortsätter: "Martin lämnar sin roll som styrelseledamot i Thunderful för att fokusera helt på VD-rollen."

Datum 2023-08-17, kl 12:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!