Thule Group AB (publ) utser ny finanschef

MARKN.

Toby Lawton har utsetts till ny finanschef (CFO) och medlem av koncernledningen i Thule Group AB, med placering på företagets huvudkontor i Malmö.

Toby Lawton har närmare trettio års relevant internationell erfarenhet av finansroller, inklusive som CFO för tre börsnoterade internationella företag i både Sverige och Hong Kong. Efter sin examen från Oxford University spenderade Toby över 25 år inom SCA (inklusive det nu separat noterade Essity) i ett flertal roller inklusive CFO för Asia Pacific, Vice President M&A, och CFO för SCA. Han har också varit CFO för Vinda International, baserat i Hong Kong, och är för närvarande CFO för Renewcell.

”Jag är glad att välkomna en erfaren internationell finanschef av Tobys kaliber till Thule Group”, säger Mattias Ankarberg, tillträdande vd och koncernchef för Thule Group. ”Hans omfattande erfarenhet är ett starkt tillskott till koncernledningen, och hans ledarstil och passion för en aktiv livsstil passar väl med Thules kultur.”

Toby Lawton tillträder sin nya tjänst senast i Januari 2024.

Datum 2023-07-17, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!