Jonas Lindqvist slutar som CFO på Thule Group (publ)

MARKN.

Thule Group meddelar idag att Jonas Lindqvist i samförstånd med bolaget väljer att lämna sin tjänst som Chief Financial Officer (CFO) på Thule Group. Jonas har varit CFO för Thule Group sedan 2020 och kommer att kvarstå i sin roll fram till dess att en ersättare anställts. Rekryteringsprocessen av ny CFO inleds omgående.

– Thule Group är ett fantastiskt företag med kompetenta och drivna kollegor på en global marknad som det varit ett nöje att arbeta med. När nu Mattias Ankarberg stiger in som ny vd i sommar så har det varit naturligt för oss båda att föra en diskussion om ett långsiktigt åtagande från min sida. Efter snart 20 år som CFO i börsnoterad miljö och det faktum att jag fyller 61 år senare i år, så kändes det inte som en längre tidshorisont var rätt för mig. Jag kommer säkerställa en smidig överlämning till min efterträdare och ser efter det fram emot att få mer tid för mina olika intressen, säger Jonas Lindqvist

– Vi vill tacka Jonas för hans arbete de senaste åren och önska honom lycka till med sina planer. Rekryteringsprocessen av ny CFO inleds omgående och jag är trygg med att Jonas och hans mycket kompetenta team kommer garantera en smidig överlämningsprocess, säger Mattias Ankarberg, nuvarande styrelsemedlem och i augusti 2023 tillträdande vd och koncernchef på Thule Group.

Datum 2023-05-11, kl 18:50
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!