Fredrik Erlandsson lämnar sin tjänst som Kommunikationsdirektör och IR-chef på Thule Group AB (publ)

MARKN.

Thule Group meddelar idag att Fredrik Erlandsson har informerat företaget om att han kommer att lämna sin tjänst som Kommunikationsdirektör och IR-ansvarig på Thule Group AB (publ) för att istället att bli ansvarig för koncernkommunikation och investerar relationer på energiteknikbolaget NIBE Industrier (publ), där han också kommer att sitta i koncernledningen.

”Fredrik har gjort ett stort bidrag och varit en uppskattad medarbetare under sina drygt 13 på Thule Group. När Fredrik nu går till en nyinrättad roll i koncernledningen för ett av Sveriges största företag, vill jag önska honom allt gott och fortsatt framgång. Jag är också glad att i honom se exempel på hur Thule Group bidragit till att utveckla framgångsrika ledare som tar sig an allt större uppgifter”, säger Mattias Ankarberg, vd och koncernchef på Thule Group och avslutar ”Jag vill tacka Fredrik för hans tid hos oss, och är trygg i att Thule Group står väl rustat för att fortsätta vår långa framgångsrika resa.”

Fredrik kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid fram till juli månad.

Thule Group kommer nu att inleda en process för rekrytering av Fredriks ersättare. 
 
 
För eventuella frågor hänvisas till:
Mattias Ankarberg
Vd och koncernchef Thule Group
E-mail: mattias.ankarberg@thule.com
Mobile: +46 736 65 44 46

Datum 2024-01-03, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!