Tre nya ledamöter i Tessins styrelse

Vid dagens årsstämma i Tessin Holding omvaldes Greger Larson till styrelsens ordförande. De tre nya ledamöterna som valdes in är Markus Näsholm, Anders Kumlin och Lars Sjögren.

Tessin – Nordens ledande plattform för fastighetsfinansiering – kopplar ihop utvecklare av fastighetsprojekt med finansiärer, som därmed kan få en god och riskjusterad avkastning. Utvecklarna får tillgång till kapital från ett stort nätverk av investerare så att nya fastighetsprojekt blir verklighet.

Samtliga ledamöter besitter viktiga erfarenheter och kompetens i Tessins fortsatta tillväxt och utveckling.

Anders Kumlin har en 24 årig lång erfarenhet och kompetens från banksektorn i olika ledande och strategiska befattningar, inom bl.a. SEB i Sverige. För närvarande arbetar Anders som VD för Spotlight Stock Market. Anders Kumlin har också en entreprenöriell bakgrund och ett flertal styrelseuppdrag inom startup-företag.

Lars Sjögren har omfattande erfarenhet från bank- och finanssektorn. Med över 25 års erfarenhet i ledande befattningar, både i Sverige och internationellt, har Lars Sjögren haft nyckelpositioner som Vice vd för Danske Bank Sverige, globalt ansvarig för affärsutveckling och senare Transaction Banking. För närvarande har Lars Sjögren flera Senior Advisor-roller för internationella verksamheter och konsultföretag samt styrelseuppdrag i bland annat Landshypotek Bank och Sundfrakt AB.

Markus Näsholm har över 20 års erfarenhet inom finans och ekonomisektorn, med omfattande erfarenhet inom payments genom American Express där han jobbat i fyra länder. För närvarande är Markus CFO för NFT Ventures, samt CFO för Tessin, och sitter i ett flertal styrelser på NFT’s uppdrag.

Tidigare ledamöter i styrelsen, Pär Roosvall och Fredrik Lundberg, har avböjt omval.

Datum 2024-06-19, kl 19:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!