Tendo erhåller beställning på Tendo OneGrip från Region Norrbotten

Tendo fortsätter skörda effekterna av marknadsaktiviteter genom ytterligare en order, nu från Region Norrbotten som är ny kund hos Tendo. Beställningen är en del i Tendos "Early Acess Program" som syftar till att ge patienter snabbare tillgång till Tendo OneGrip. Genom att etablera samarbeten med regioner och ledande specialistläkare inom fältet, förväntar sig Tendo att nå ut till kundsegmentet snabbare och samtidigt få viktig feedback från användare. Leveransen är planerad till början av 2024.

 

"Tendo är glada att meddela att ytterligare en region har beställt Tendo OneGrip som en del av vårt Early Access Program. Återigen får vi bevis på att vi är på rätt väg och vi känner ett momentum i vårt kommersialiseringsarbete. Vi ser fram emot att fortsätta på den inslagna vägen under 2024!", kommenterar Sofie Woge, VD på Tendo.
 

Datum 2023-12-27, kl 09:41
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!