Tendo beviljas patent i Japan

REG

”Tendo fortsätter att stärka sin position som ledande inom teknologisk innovation för robotiserade hjälpmedel. Det nya patentet i Japan, som möjliggör användningen av alternativa sensorer i Tendo OneGrip, öppnar för en ännu mer spännande framtid för våra produkter och stärker vår kommersiella potential på lång sikt.", kommenterar Sofie Woge, VD på Tendo.

 

Tendo kan idag meddela att ett nytt patent har godkänts i Japan. Patentet avser hur tekniken kontrolleras med hjälp av en annan typ av sensorer än de som används idag, vilket bolaget ser potential för att använda i framtida versioner av Tendo OneGrip. Styrmetoden bakom patentet finns med i Tendos tidigare tekniska lösningar och är således något Bolaget har god kunskap om. Det nu beviljade patentet breddar skyddet för Tendo OneGrip och även framtida versioner vilket stärker den kommersiella potentialen på lång sikt.

 

Datum 2024-04-11, kl 15:36
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.