Tendo beviljas patent i Australien

REG

Tendo har fått beviljat patent från patentverket i Australien vilket innebär att Tendos första patentfamilj (”Device for moving an arm and a method of operating the device) som täcker Bolagets mångsidiga och energieffektiva mekaniska lösning för att göra Tendo OneGrip lätt och smidig, nu är godkänt på flera europeiska marknader samt i Japan och Australien.  
 

Det kontinuerliga arbetet med att patentskydda Tendos innovationer är av stor vikt för oss och det är därför positivt att ytterligare ett patent har blivit beviljat. Vi fortsätter att arbeta aktivt med vår patentstrategi och godkännandet från patentverket i Australien är glädjande då vår mekanik därmed är skyddad på ytterligare en intressant marknad inför en framtida global expansion av Tendo.”, säger Sofie Woge, VD på Tendo.

 

Datum 2023-10-27, kl 10:51
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet