Wall to Wall Group förstärker organisationen i Danmark och Finland

Wall to Wall Group fortsätter sin expansion i Danmark genom att utse Heine Buhl till ny ansvarig för Greenpipe A/S. Heine är förnärvarande försäljningschef inom Greenpipe och var dessförinnan CEO för Proline A/S i Danmark. Heine tillträder sin nya roll den 1 juni 2024. Vi tackar Christof Strealander för hans stora engagemang och fina arbete med att ta Greenpipe till en marknadsledande position inom Relining av fastigheter i Danmark.

Wall to Wall Group fortsätter även att förstärka sin konkurrenskraft i Finland genom att fusionera Reliner OY och Sukittajat OY till ett gemensamt bolag under namnet Sukittajat. Sukittajat blir genom denna fusion marknadsledare inom relining på den finska marknaden och ser denna fusion som ett naturligt steg i att utveckla verksamheten vidare. Ny ansvarig för det gemensamma bolaget blir Jan Weckström som närmast varit ansvarig för Reliner OY. Han kommer att leda verksamheten tillsammans med Andreas Forsblom, som tidigare var ansvarig för Sukittjat och nu är CPO och vice VD för Sukittjat.

Joachim Welin
VD, Wall to Wall Group
Tel: +46 72 182 06 68
Joachim.welin@walltowallgroup.com

Datum 2024-05-03, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!