TEBEDE OFFENTLIGGÖR PROSPEKT I SAMBAND MED NOTERINGEN PÅ NASDAQ STOCKHOLM

MARKN.

Tebede AB (”Tebede”) meddelade den 11 oktober 2023 att Nasdaq Stockholms bolagskommitté hade godkänt Tebedes ansökan om upptagande av Tebedes A-aktier till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Tebede har med anledning av det upprättat ett prospekt som idag har godkänts av Finansinspektionen och publicerats på Tebedes webbplats.

För fullständig information avseende upptagandet till handel på Nasdaq Stockholm hänvisas till det prospekt som har upprättats av Tebede och som idag har godkänts av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på Tebedes webbplats (https://tebede.se/investerare/listbyte-nasdaq-stockholm/) och kommer även att publiceras på Finansinspektionens webbplats.

Första dag för handel på Nasdaq Stockholm är planerad till måndagen den 23 oktober 2023. Mot bakgrund av noteringen på Nasdaq Stockholms huvudlista kommer Tebedes A-aktier att avnoteras från Nasdaq First North Growth Market och förväntad sista dag för handel på Nasdaq First North Growth Market är fredagen den 20 oktober 2023. Det sker inte något erbjudande eller utgivande av värdepapper i samband med att Tebedes A-aktier upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Tebedes A-aktier kommer att bibehålla såväl kortnamn (TEBEDE) som ISIN-kod (SE0016075246). Tebedes teckningsoptioner omfattas inte av upptagandet till handel och kommer även fortsättningsvis att handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Tebedes aktieägare och innehavare av teckningsoptioner behöver inte vidta några åtgärder i samband med upptagandet till handel på Nasdaq Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lönnqvist, VD
+46 70 566 62 18
anders.lonnqvist@tebede.se

Caesar Gezelius, CFO
+46 708 333 136
caesar.gezelius@tebede.se

Om Tebede
Tebedes verksamhet bedrivs huvudsakligen via dotterbolaget Spolargruppen som är aktivt inom relining och rörspolning. Spolargruppens kunder består huvudsakligen av kommersiella fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Tebede har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på både förvärv och organisk tillväxt inklusive genom etableringar på nya orter. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Bolagets certified adviser är FNCA.

Datum 2023-10-13, kl 09:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!