Kommuniké från Tebedes extra bolagsstämma den 3 oktober 2023

MARKN.

Extra bolagsstämma i Tebede AB ("Bolaget") hölls idag varvid aktieägarna fattade bland annat följande beslut.

Bemyndigande att emittera aktier m.m.

Stämman beslutade enligt styrelsens förslag om att, intill nästkommande årsstämma, bemyndiga styrelsen att, vid ett eller flera tillfällen, med eller utan avvikelse från aktieägares företrädesrätt, besluta om nyemission av aktier av serie A. Sådant beslut kan föreskriva att betalning ska ske kontant, genom apport, genom kvittning och/eller på andra villkor.

Om styrelsen beslutar om emission av aktier med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt ska skälet vara att möjliggöra betalning med egna aktier av serie A i samband med återköp av utgivna teckningsoptioner av serie 2021:2 och/eller 2021:3.

Antalet aktier som kan emitteras inom ramen för bemyndigandet kan inte totalt överstiga 300 000 aktier av serie A. Bemyndigandet kompletterar det bemyndigande som årsstämman lämnade till styrelsen för att fatta beslut om nyemission av aktier av serie A och/eller emission av konvertibler som kan konverteras till aktier av serie A och/eller emission av teckningsoptioner som berättigar till teckning av aktier av serie A.

Besluten kan läsas i sin helhet på Bolagets webbplats, www.tebede.se.

Vidare information om ovan nämnda erbjudande offentliggörs under dagen på Bolagets webbplats, https://tebede.se/investerare/aktieagare/.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lönnqvist, VD
+46 705 666 218
anders.lonnqvist@tebede.se

Caesar Gezelius, CFO
+46 708 333 136
caesar.gezelius@tebede.se

Datum 2023-10-03, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!