FÖRSTA DAG FÖR HANDEL I TEBEDES A-AKTIER PÅ NASDAQ STOCKHOLM

MARKN.

Som tidigare meddelats kommer Tebede AB (publ):s (”Tebede” eller ”Bolaget”) aktier i dag att börja handlas på Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktierna har tidigare handlats på Nasdaq First North Growth Market.

Tebede AB, en ledande aktör inom rörinfodring, rörspolning och geoteknik i Norden, är glada att meddela att bolagets A-aktier idag upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Bolaget har uppvisat en stark tillväxt under de senaste åren och omsätter närmare en miljard kronor och har idag verksamhet i samtliga nordiska länder. Tebede sätter alltid kvalitet och hållbarhet i främsta fokus, vilket gör Bolaget till en relevant och betrodd aktör för både större och mindre fastighetsägare. Bolagets ambition är att fortsätta utvecklas och expandera verksamheten både organiskt och genom ytterligare förvärv.

"Vi är stolta över att noteras på Nasdaq Stockholms huvudlista och ser detta som en viktig bekräftelse på vårt arbete och vår ledande position i branschen. Vi ser steget till huvudlistan som en kvalitetsstämpel som skapar bättre förutsättningar för en bredare aktieägarbas och ökad likviditet i aktien. Vår ambition att erbjuda en bred portfölj av fastighetsrelaterade tjänster står fast och kommer fortsatt utgöra grunden för vår lönsamma tillväxt" säger Anders Lönnqvist, VD Tebede

Tebede är ett ägarlett bolag, där styrelse, ledning, och entreprenörer, äger cirka 40 procent av aktierna. Denna ägarstruktur har varit en avgörande faktor i bolagets framgångsresa och har möjliggjort snabb tillväxt i kombination med en god lönsamhet.

Det sker inte något erbjudande eller utgivande av nya aktier i samband med att Bolagets aktier upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktierna kommer att bibehålla såväl kortnamn (TEBEDE) som ISIN-kod (SE0016075246). Aktieägare i Tebede behöver inte vidta några åtgärder i samband med upptagandet till handel på Nasdaq Stockholm.

För fullständig information avseende upptagandet till handel på Nasdaq Stockholm hänvisas till det prospekt som har upprättats av Tebede och som den 13 oktober 2023 har godkänts av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på Tebedes webbplats (https://tebede.se/investerare/listbyte-nasdaq-stockholm/) finns även tillgängligt på Finansinspektionens webbplats.

För mer information, vänligen kontakta:
Anders Lönnqvist, VD
+46 70 566 62 18
anders.lonnqvist@tebede.se

Caesar Gezelius, CFO
+46 708 333 136
caesar.gezelius@tebede.se

Om Tebede
Tebedes verksamhet bedrivs huvudsakligen via dotterbolaget Spolargruppen som är aktivt inom relining och rörspolning. Spolargruppens kunder består huvudsakligen av kommersiella fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Tebede har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på både förvärv och organisk tillväxt inklusive genom etableringar på nya orter. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Datum 2023-10-23, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!