Tangiamo Touch Technology

Tangiamo lanserar "Harmony Sicbo" med första order värd 0,3 MSEK

Chris Steele, VD för Tangiamo, kommenterade, "Lanseringen av Harmony Sicbo är betydelsefull för oss eftersom det understryker företagets förmåga att anpassa sig och svara på de föränderliga kraven inom spelindustrin. Vi blandar våra toppmoderna Dice Shakers och digitala spelbord med traditionellt spel med live-dealer. Jag tror att det är en vinnande kombination med en lovande framtid, och vi är glada att ha Harmony Sicbo-produkten på kryssningsfartyg som drivs av en av branschens jättar."

Harmony Sicbo är designad för spel med live-dealer och fysiska valutor. Denna unika produkt kombinerar charmen av traditionella casinospel med moderna teknologiska förbättringar, vilket ger en engagerande upplevelse för spelarna och förbättrar effektiviteten för operatörerna.

Ytterligare information om Harmony Sicbo kommer att delas i senare uppdateringar.

Datum 2024-07-02, kl 15:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!