Tangiamo Touch Technology

Tangiamo erhåller order för nylanserad iADR Dice Shakers värd 1,1 MSEK från Abbiati

Chris Steele, vd för Tangiamo, uttryckte sin entusiasm över beställningen och partnerskapet med Abbiati, och sa: "Vi lanserade produkten för bara två månader sedan, så att få denna order nu från Abbiati är fantastiskt. Beslutet att använda Tangiamos teknologi understryker Abbiatis engagemang för att leverera innovativa produkter som möter de växande behoven på spelmarknaden."

iADR-systemet representerar de senaste framstegen inom Dice Shaker-teknologin, som använder banbrytande AI-algoritmer för att leverera oöverträffad noggrannhet och tillförlitlighet i tärningsavläsning. Designat för att förbättra spelupplevelsen och effektivisera driften, erbjuder iADR-systemet realtidsavläsning av tärningsresultat med exceptionell precision.

Det nya ADR-systemet kommer att finnas tillgängligt för demonstration med Abbiati Casino Equipment på monter nr. B1538 under G2E Asia i Macau, 4-6 juni.

Datum 2024-04-16, kl 15:30
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.