SyntheticMR erhåller regulatoriskt godkännande för deras innovativa SyMRI mjukvarulösning i Sydkorea

“Detta godkännande för SyMRI 12.1 skapar vitala möjligheter för oss att utveckla vår marknadsnärvaro i Sydkorea, som är en av våra fokus marknader. Vi har redan en etablerad kundkrets i regionen.” Säger Ulrik Harrysson, CEO vid SyntheticMR. “Vi har också sett ett ökat intresse för våra produkter i regionen vilket vi finner spännande och vi ser fram emot att distribuera SyMRI 12.1 för att tillföra radiologer nya insikter och visa hur vår unika teknologi kan transformera MRI-arbetsflödet i praktiken.” 

SyMRI NEURO är designad att hjälpa dig spara värdefull tid genom en reducerad skanningstid och genom att bistå dig med ett objektivt beslutsstöd för diagnostisering och vid uppföljning av patienter. SyMRI NEURO erbjuder ett snabbt och standardiserat protokoll med kliniskt relevanta kvantitativa data för mer robusta bedömningar av patienter. SyMRI NEURO erbjuder dessutom automatisk segmentering av vävnader såsom myelin volym, kvantifiering av vit hjärnsubstans, grå hjärnsubstans, cerebrospinalvätska och hjärnans parenkymvolym.  

SyMRI MSK förser mer information under kortare tid. En enda snabb skanning producerar kvantitativa T1, T2 och PD-kartor och en serie av konstrastbilder, för både klinisk användning och avancerad forskning. SyMRI MSK ger även radiologerna mer kontroll över bildkvalitén efter skanningen, genom att göra det möjligt att ändra TE, TR och TI.  

Datum 2023-05-31, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!