VD lånar ut aktier för likviditetsgaranti

REG

I sitt uppdrag som likviditetsgarant kommer Mangold att säkerställa möjligheten att handla i Syncro Groups aktie genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken.

 

Syftet med likviditetsgaranti är att säkerställa likviditet i aktien och att minska skillnaden mellan köp- och säljkurs under pågående handel, till gagn för såväl befintliga som nya aktieägare.

 

För att möjliggöra Mangolds uppdrag krävs ett aktielån från större aktieägare innehållande ett större antal aktier i Bolaget, vilket Bolagets VD Ebbe Damm åtagit sig att låna ut till Mangold för detta ändamål ur sitt privata innehav i Bolaget. Någon ersättning till VD Ebbe Damm för detta åtagande utgår inte.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebbe Damm, VD Syncro Group

Telefon:  0705 46 46 00

E-post:  ebbe.damm@syncro.group

 

Henrik Sundewall, CFO Syncro Group

Telefon:  0768 77 00 00

E-post:  henrik.sundewall@syncro.group

 

Om Syncro Group

Syncro möjliggör samarbete mellan människor och varumärken genom innovativ tech. Vi investerar i bolag som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och som samtidigt stärker och vidgar vårt erbjudande. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm.

 

Bolagets Qualified Adviser på Spotlight Stock Market är Mangold Fondkommission AB.

 

Datum 2023-09-21, kl 18:21
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!