Syncro Group tecknar avtal om 2 miljoner kronor

REG

"Det samlade koncept för influencer marketing som erbjuds av CUBE och Collabs röner otroligt stort intresse. Vi tror att detta avtal, med en av marknadens starkaste globala klädkedjor, kommer att följas av fler avtal med andra direktkunder som ser värdet av en transparent plattform för influencer marketing." säger Ebbe Damm, vd för Syncro.

 

Collabs-plattformen säljs idag direkt till detaljhandlare och kommer framöver också att säljas via partners, exempelvis PR-, medie- och reklambyråer.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ebbe Damm, VD Syncro Group

Telefon:  0705 46 46 00

E-post:  ebbe.damm@syncro.group

 

Om Syncro Group

Syncro möjliggör samarbete mellan människor och varumärken genom innovativ tech. Vi investerar i bolag som är en del av att forma den nya digitala ekonomin och som samtidigt stärker och vidgar vårt erbjudande. Syncro har kontor i Sverige och Danmark, med huvudkontor i Stockholm.

 

Bolagets Qualified Adviser på Spotlight Stock Market är Mangold Fondkommission AB.

 

Datum 2023-09-14, kl 12:49
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!