Sustainable Energy Solutions

SENS stärker sin position med nytt arrendeavtal för batterilagringsanläggning om potentiellt 40MW

SENS fortsätter sin expansion genom att underteckna ett nytt arrendeavtal med en markägare i Stigtomta. Avtalet syftar till att utforska och utveckla en batterilagringsanläggning med en förväntad kapacitet på cirka 40 MW. Denna överenskommelse understryker SENS engagemang att stärka sin position på den svenska energimarknaden, med en vision att bli den främsta aktören inom energilagringslösningar.

Under denna dynamiska expansionsfas har SENS framgångsrikt etablerat starka relationer med markägare, kommuner och nätägare. Bolaget har redan påbörjat etableringen av ett energikluster i Filipstad och med detta nya avtal, fortsätter SENS sin strävan att skapa fler energikluster med Bolagets konkurrenskraftiga energilagringslösningar. Nyligen har SENS undertecknat flera avtal i Södermanlands län, vilket markerar början på ett nytt och spännande klusterprojekt.

Henrik Boman, VD för SENS, kommenterar:
"SENS fortsätter att göra framsteg inom energilagringssektorn med stadig takt och en tydlig beslutsamhet. Det nya arrendeavtalet i Stigtomta markerar ytterligare ett steg i vår strävan att stärka vår position på marknaden. Med varje nytt projekt kommer vi närmare vår vision att bidra till en mer hållbar energiframtid."

Datum 2023-10-05, kl 10:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!