Sustainable Energy Solutions

SENS fördjupar samarbetet med Spendrups - inleder nytt energilagringsprojekt i Hällefors

SENS tillkännager idag att Bolaget fördjupar samarbetet med Spendrups, genom att utöka det befintliga partnerskapet som ursprungligen offentliggjordes den 30 juni 2023. Detta nya avtal inkluderar starten av ett nytt projekt som innebär att SENS kommer att ta en ledande roll i aktuell förundersökning för eventuell installationen av solpaneler på Spendrups anläggning i Hällefors. Dessutom kommer projektet att kunna komma att inkludera utveckling av en kombinerad sol- och batteripark, strategiskt placerad i närheten av anläggningen.

Henrik Boman, vd för SENS, kommenterar:
”Vi är mycket nöjda med att få förtroendet att ytterligare fördjupa vårt samarbete med Spendrups genom detta energilagringsprojekt. Detta projekt är ett exempel på hur vårt erbjudande kan hjälpa verksamheter att skapa en mer kostnadseffektiv energiförsörjning och vi ser fram emot de resultat som vårt utökade samarbete kommer att ge.”

Cecilia Lundin, Koncernansvarig miljöchef, Spendrups, kommenterar:

”Energi är en av våra viktigaste och mest prioriterade frågor. Att undersöka möjligheterna för solenergi och energilagring är en del i vårt systematiska energistrategiska arbete”

Datum 2023-11-28, kl 14:50
Källa Cision
Bifogade filer
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.