Surgical Science Sweden

Situationen i Israel

Attacken av terrorgruppen Hamas mot israeliska medborgare är en tragedi av stora proportioner. Av Surgical Sciences ca 260 medarbetare är ca hälften anställda vid kontoret i Tel Aviv. Kontoret är öppet och verksamheten är igång.

”Mitt och ledningens fokus är främst att stötta våra medarbetare i denna svåra tid för Israel. Mitt i denna onormala situation bidrar gemenskapen och arbetet med att fortsätta skapa världens bästa medicinska simulering till en slags normalitet”, säger Surgical Sciences VD Gisli Hennermark.

"All vår personal är i säkerhet, och det israeliska teamet har klarat säkerhetsutmaningar tidigare", säger Ran Bronstein, President, R&D på Surgical Science.

Surgical Science ser för närvarande inget som påverkar bolagets förmåga att upprätthålla normal verksamhet. Hur det i ett längre perspektiv, med ett eventuellt utdraget krig, påverkar personal och verksamhet är för tidigt att bedöma.

Göteborg den 9 oktober 2023
Surgical Science Sweden AB (publ)

Datum 2023-10-09, kl 08:00
Källa MFN
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!