Studentbostäder i Norden

Studentbostäder i Norden AB (publ): Stämmokommuniké

MARKN.

Vid extra bolagsstämma i Studentbostäder i Norden AB (publ) (”Bolaget”) den 6 februari 2024 fattades nedan angivna beslut. Samtliga beslut var i enlighet med framlagda förslag, vilka beskrivs i detalj i stämmohandlingarna som finns tillgängliga på Bolagets webbplats, www.sbsstudent.se.

  • Beslutades, i enlighet med förslaget från aktieägarna Otre Fund LP, Aktiebolaget Fastator (publ) och Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (de ”Större Aktieägarna”), att antalet styrelseledamöter ska vara fyra, utan suppleanter.
  • Beslutades, i enlighet med de Större Aktieägarnas förslag, att arvode till styrelsens ledamöter, för tiden intill slutet av nästa årsstämma, ska vara oförändrat per ledamot och, med anledning av att antalet styrelseledamöter minskas till att bestå av fyra ledamöter istället för fem, totalt minskas med en ram om 1 320 000 kronor till totalt 1 080 000 kronor samt att arvodet prorateras i förhållande till respektive ledamots tjänstgöringsperiod under tiden från den extra bolagsstämman intill slutet av nästa årsstämma.
  • Beslutades, i enlighet med de Större Aktieägarnas förslag, om nyval av Leiv Synnes, Charlotte Axelsson, Tomas Lifvendahl och Amir Gal som ordinarie styrelseledamöter, samt nyval av Tomas Lifvendahl som styrelseordförande, för tiden intill slutet av nästa årsstämma.


Certified Adviser
FNCA Sweden AB
Box 5807
102 48 Stockholm, Sverige
info@fnca.se
www.fnca.se

Datum 2024-02-06, kl 11:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!