Studentbostäder i Norden

Sebastian Schönström utses till vice VD på Studentbostäder i Norden

MAR

Studentbostäder i Norden (publ) (“SBS”) välkomnar Sebastian Schönström till rollen som vice VD, finans- och transaktionschef. Sebastian Schönström tillträder sin anställning den 1 juli 2023 och kommer vara medlem av koncernledningen.

Sebastian har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen, senast som VD för fastighetutvecklingsbolaget Ride Group AB, och var dessförinnan verksam inom Amasten Fastighets AB sedan 2014 och sedermera finanschef sedan 2019.

- Vi är mycket glada över att presentera Sebastian som en del av SBS. Hans bakgrund och profil innebär att vi ytterligare stärker vårt fokus på den finansiella affären, vilket går i linje med marknadens behov och den nya styrelsens långsiktiga strategi, säger Rebecka Eidenert, VD på Studentbostäder i Norden.

- Studentbostäder i Norden har en viktig roll som Nordens enda noterade studentbostadsbolag med attraktiva tillgångar i attraktiva lägen. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare och styrelse utveckla affärsverksamheten och stärka bolagets finansiella ställning, säger Sebastian Schönström.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Rebecka Eidenert, VD Studentbostäder i Norden
rebecka.eidenert@sbsstudent.se
+46 (0)70 786 54 54

Om Studentbostäder i Norden
SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, regioner och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering. Vår ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Datum 2023-06-21, kl 13:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!