Chandla fortsätter att välja Streamify AB:s plattform till sin liveshopping-kanal

REG

Streamify är exklusiv teknikpartner och leverantör av plattform till Chandla, som är Sveriges första renodlade liveshopping-kanal. Chandla arbetar konsekvent med liveshopping och utmanar konventioner för att möta en modern konsument med krav på information och personalisering.

Chandla är en bra referenskund för Streamify och utbildar marknaden genom att testa nya format. Några av fördelarna för oss är allt innehåll och alla insikter samt att Chandla är en partner som vill växa långsiktigt tillsammans med oss, säger Johan Klitkou, vd Streamify.

Chandla valde att börja samarbeta med Streamify i december 2021 och efter en första förlängning av avtalet går nu samarbetet in på sitt tredje år. Förlängningen av avtalet är på 12 månader och innebär en SaaS-intäkt för Streamify.

Datum 2024-01-16, kl 11:05
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!