Stenhus Fastigheter i Norden

Stenhus Fastigheter i Norden AB (publ) – Emitterar 98,75 MSEK seniora icke säkerställda obligationer med rörlig ränta

MARKN.

Stenhus Fastigheter i Norden AB (publ) ("Bolaget") har emitterat ytterligare seniora icke säkerställda obligationer till ett belopp om 98,750,000 SEK ("Nya Obligationerna") under det befintliga ramverket om 700 MSEK icke säkerställda obligationslån med ISIN SE0017131634 med ett sedan tidigare utestående nominellt belopp om 500 MSEK. Settlement av de Nya Obligationerna förväntas ske på eller omkring den 19 juni 2024.

Priset på de Nya Obligationerna fastställdes till 104,482 procent av nominellt belopp, motsvarande en kupong om 3-månaders STIBOR plus 375 baspunkter till förfall. De Nya Obligationerna kommer att noteras på listan för hållbara företagsobligationer vid Nasdaq Stockholm.

Ett belopp motsvarande nettolikviden från de Nya Obligationerna kommer att användas i enlighet med principerna i Bolagets gröna ramverk.

Danske Bank A/S, Danmark, Sverige Filial har agerat som finansiell rådgivare och Roschier Advokatbyrå har agerat som legal rådgivare.

Datum 2024-06-13, kl 12:18
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.