Test påbörjat där spelarna för första gången kan prova Mortal Online 2 i Unreal Engine 5

REG

logo_svart_vitbg.jpg 

 

 

PRESSMEDDELANDE

 

2023-10-20

 

 

 

 

Test påbörjat där spelarna för första gången kan prova Mortal Online 2 i Unreal Engine 5

Star Vault AB (publ) (”Star Vault” eller ”Bolaget”) meddelar att ett publikt test för befintliga spelare i Mortal Online 2 (MO2) påbörjats idag och kommer att vara slutfört på måndag nästa vecka. Spelarna kan nu för första gången prova MO2 i Unreal Engine 5 (UE5). Syftet med testet är att samla in viktiga data för att göra en sista puts inför släppet på Epic Games Store, samt återlanseringen på Steams distributionsplattform, som världens första MMORPG-spel i UE5.

”MO2 gör sig onekligen väldigt bra i UE5 och att bli först ut i världen med ett MMORPG-spel i UE5 ser jag och teamet som en mycket stor bedrift. Vi har skruvat upp förväntningarna inför det snart kommande släppet”, säger Star Vaults VD, Henrik Nyström, i en kommentar.

I samband med släppet koordineras marknadsföringsaktiviteter. Några av världens största influensers inom MMORPG-genren, som följt spelet under året, står redo.

Ta gärna del av UE5-filmen med spelets kommande drake här: https://www.youtube.com/watch?v=ttjFiWDXIDM


En bild som visar inomhus, vägg, möbler, bord

Automatiskt genererad beskrivning 

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, styrelseledamot och VD
E-post: ir@starvault.se 
Hemsida: www.starvault.se 

Datum 2023-10-20, kl 17:16
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!