Nya Mortal Online 2 går live imorgon den 28 november som planerat

REG

logo_svart_vitbg.jpg 

 

 

PRESSMEDDELANDE

 

2023-11-27

 

 

 

 

 

Nya Mortal Online 2 går live imorgon den 28 november som planerat

Star Vault AB (publ) ("Star Vault" eller "Bolaget") bekräftar att Mortal Online 2 (MO2) släpps den 28 november 2023 som planerat. Spelet kommer då att lanseras på Epic Game Store som världens första MMORPG i Unreal Engine 5 (UE5) samt återlanseras på Steams distributionsplattform. I samband med släppet övergår MO2 även till den prenumerationsbaserade affärsmodellen - spelare som köper spelet kan spela det i en månad och behöver därefter betala en månadsavgift för att fortsätta spela MO2.

Redan under kvällen kommer en ny speltrailer att kunna beskådas. Den kommer att gå live i samband med en extrainsatt stream på Twitch, med VD Henrik Nyström, under kvällen senare idag (MortalOnline2 - Twitch). Länk till speltrailern: https://www.youtube.com/watch?v=W4E6UVSU4Vc

"Vi har jobbat hårt och målmedvetet inför morgondagens släpp - ingenting har lämnats åt slumpen. En ny era för Mortal Online 2 börjar med UE5 på plats. Allt känns mycket bra och det skall naturligtvis bli riktigt spännande att se hur nya MO2 kommer att mottas", säger Star Vaults VD, Henrik Nyström, i en kommentar.

För ytterligare information kontakta:
Henrik Nyström, styrelseledamot och VD
E-post: ir@starvault.se 
Hemsida: www.starvault.se 

 

 

 

Datum 2023-11-27, kl 15:47
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!