SOZAP inleder lanseringen av Fishing Tour™

SOZAP AB ("SOZAP") har idag inlett den sedan tidigare planerade lanseringen av Fishing Tour med en teknisk lanseringen av spelet i Sverige, Storbritannien och Italien.

Lanseringen följer den framgångsrika MVP-lansering som genomförts i dessa länder och det huvudsakliga målet under denna testperiod är att utvärdera en första fullversion av Fishing Tour. Fokusområden innefattar spelets övergripande prestanda, balans och eventuella buggfixar.
 
Efter denna inledande fas är nästa steg att göra spelet tillgänglig globalt med marknadsföringskampanjer i utvalda regioner. Bolagets strategi är att systematiskt och kontinuerligt utvärdera nyckeltal, implementera uppdateringar och successivt utöka marknadsföringsaktiviteterna.
 
"Efter den positiva responsen från vår MVP-release i de nämnda länderna ser vi nu fram emot att analysera hur en första fullversionen av Fishing Tour presterar.", säger Rade Prokopovic, VD på SOZAP.

Datum 2023-10-10, kl 20:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!