SOZAP byter likviditetsgarant till PARETO

MARKN.

SOZAP AB (publ) (”SOZAP” eller “Bolaget”) har idag utsett PARETO SECURITIES AB (”PARETO”) till likviditetsgarant för Bolagets aktie. Syftet med likviditetsgarantin är att förbättra likviditeten i aktien och minska skillnaden mellan köp- och säljkurs. Uppdraget påbörjas 2024-05-02 och ersätter då Bolagets nuvarande likviditetsgarant Carnegie Investment Bank AB.

PARETO kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant att säkerställa möjligheten att handla i Bolagets aktie varje dag genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken. En likviditetsgaranti är ämnad att skapa en mer korrekt prisbild i ett bolags aktie, av vilket följer en mer korrekt värdering av bolaget och ger möjlighet till en förbättrad handelsvolym i aktien.

Datum 2024-04-09, kl 19:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!