Sonetel lanserar anpassad AI-träning för förbättrad kundsupport

Företag kan nu ladda upp en lista över vanliga frågor och svar i form av ett Excel-ark, vilket lär AI:n att känna igen liknande förfrågningar och föreslå lämpliga svar till kundsupportteamet. Processen för att ladda upp och hantera träningsdata är enkel och användarvänlig.

Sonetel har även börjat testa funktioner där GPT-4 används för att automatiskt träna den befintliga AI-lösningen med frågor och svar som GPT-4 extraherar automatiskt från kundbolagets hemsida samt från kundbolagets historiska chatkommunikation. De initiala testerna har visat mycket lovande resultat.

"Den nya tekniken som GPT-4 innebär, ger oss helt nya möjligheter att höja automatiseringsgraden som vår befintliga AI-lösning för svarsförslag kan ge," säger VD Henrik Thomé. "Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och förbättra vår AI-plattform med hjälp av dessa avancerade tekniker."

En mer detaljerad beskrivning av den nya funktionen och dess fördelar finns på företagets hemsida:  https://sonetel.com/en/business-communication/help/suggested-answers/train-the-ai/

Om Sonetel
Sonetel är ett svenskt företag som tillhandahåller en Software-As-A-Service tjänst för småföretag globalt. Bolaget har hittills över 190 000 betalande kunder i över 170 länder. Huvuddelen av företagets ca 30 anställda arbetar i dotterbolaget i Indien. Bolagets aktie (SONE) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Mer information om bolaget finns på www.sonetel.com/sv/investerare/

Kontakt

Henrik Thomé, VD
Telefon: 08-525 060 11
henrik@sonetel.com

Datum 2023-04-26, kl 09:08
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!