Smoltek startar IR-blogg för fördjupning av bolagets nyheter

- Jag tror att aktieägare och investerare uppskattar att få djupare information om de enorma affärsmöjligheter som vi är på väg att förverkliga. Med den nystartade IR-bloggen vill vi visa på möjligheterna och förklara hur vi ska tillvarata dem under de närmaste åren, säger Håkan Persson, vd och koncernchef för Smoltek.

Blogginläggen ska ge fördjupande bakgrund till Smolteks pressmeddelanden och andra nyheter. De ska förtydliga vad Smoltek gör och varför, samt visa hur bolagets teknologi passar in på den globala marknaden.

För produktion av innehållet har Smoltek valt att anlita content marketing-byrån KNTNT.

- Smoltek är ett högteknologiskt företag som vuxit fram ur avancerad vetenskaplig forskning. Detta återspeglas i hur vi kommunicerar. Vi lägger in mycket detaljer i några få meningar. Jag tror att det skymmer sikten för alla som inte är experter på området. Det är därför vi har valt att anlita KNTNT, som har en gedigen erfarenhet av att skapa lättförståeligt innehåll om komplexa ämnen, säger Håkan Persson.

Smolteks ambition är att varje vecka publicera nytt innehåll producerat exklusivt för aktieägare och investerare. Innehållet är ett komplement till bolagets befintliga kommunikation som fortsätter som vanligt, inklusive finansiella rapporter, pressmeddelanden, nyhetsbrev med mera.

IR-bloggen finns under Investor Relations på Smolteks webbplats: www.smoltek.com/investors/blog.

Datum 2023-10-16, kl 13:58
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!