Smoltek och DC Advisory avslutar sitt samarbete

Samarbetet med DC Advisory, som varit aktivt sedan 2019, har resulterat i ökad kännedom om Smoltek och bolagets nanoteknikplattform hos potentiella samarbetspartners och investerare som bolaget annars inte hade haft möjlighet att komma i kontakt med.

Smolteks strategi för att skala upp sina affärsområden och skaffa intäkter, samt det rådande marknadsklimatet för tillväxtföretag, har dock förändrats markant sedan 2019. Mot bakgrund av detta bedömer bolagets styrelse och ledning att det är mer ekonomiskt och strategiskt fördelaktigt. för Smoltek att på egen hand genomföra alla aktiviteter relaterade till potentiella avtal med samarbetspartners och/eller investerare framöver.

- Jag vill tacka DC Advisory för ett professionellt och gott samarbete genom åren. Deras nätverk och insikter har varit nyttiga för oss i kontakterna med potentiella kunder och andra aktörer inom våra två affärsområden, säger Smolteks vd och koncernchef Håkan Persson.

Datum 2023-10-23, kl 13:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!