Valberedningen i Smart Eye AB utsedd

MARKN.

Vid Smart Eye ABs årsstämma 2023 beslutades att valberedningen inför årsstämman 2024 skall utgöras av en representant för var och en av de fyra största aktieägarna per den sista bankdagen i augusti innevarande år. Styrelsens ordförande kan även adjungeras in till möten.

I enlighet med beslutet har de fyra största aktieägarna baserat på ägandet den 31 augusti 2023 erbjudits plats i Smart Eyes valberedning och följande valberedning har bildats:

  • Anna Magnusson (utsedd av Första AP-fonden), Valberedningens ordförande
  • Malin Björkmo (utsedd av Handelsbanken Fonder)
  • Mary Irwing (utsedd av familjen Krantz)
  • Linda Jöfelt (utsedd av familjen Jöfelt)

Den utsedda valberedningen har ett röstetal motsvarande cirka 30 % procent av utestående aktier i Smart Eye.

Valberedningen ska inför årsstämman 2024 ta fram förslag till ordförande på stämman, antal styrelseledamöter, arvode till var och en av styrelseledamöterna, val av styrelse och styrelseordförande, arvode till revisor och val av revisor, samt, i den mån så anses erforderligt, förslag till ändringar i valberedningens instruktion.

Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen kan göra detta via mail till anna.magnusson@ap1.se senast den 15 januari 2024.

Informationen lämnades för offentliggörande kl 17.00, den 10 oktober 2023.

Datum 2023-10-10, kl 17:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!