Förtydligande: Smart Eye Tillkännager Nio Nya Design Wins för Driver Monitoring-System

MAR

Smart Eye har valts ut för att leverera sin världsledande Driver Monitoring System-mjukvara (DMS) till ytterligare nio bilmodeller. Den beräknade intäkten för ordern är 150 miljoner kronor baserat på prognoser för den beräknade produktlivscykeln.

Förtydligande: Det totala potentiella värdet för möjliga ytterligare design wins med alla 20 fordonstillverkare ökar till SEK 4 295 miljoner.

Smart Eye, den ledande utvecklaren av DMS-mjukvara tillfordonsindustrin, kommer att leverera sin teknologi till nio nya bilmodeller av en befintlig biltillverkningsföretagskund. Ordern omfattar flera OEM-varumärken inom en europeisk-amerikansk bilallians, som utgör en av världens största fordonstillverkare.

De nya bilmodellerna, inklusive Smart Eyes teknologi, kommer att gå i produktion 2025. Den beräknade intäkten för ordern är 150 miljoner kronor, baserat på prognoser för den beräknade produktlivscykeln.

“Som resultat av att EU-lagstiftningen kräver driver monitoring-system i alla nya fordon till 2026 har det blivit rutin för oss att säkra nya design wins,” säger Martin Krantz, VD och grundare av Smart Eye. "Denna senaste order, även om den inte var oväntad, understryker vårt orubbliga engagemang för att förbättra trafiksäkerheten. Vi håller inte bara jämna steg med bilindustrins krav; vi sätter riktmärket för DMS-teknik.”

Smart Eye har nu erhållit totalt upp mot 238 design wins från 20 fordonstillverkare. Det sammanlagda värdet över produktlivscykeln för nuvarande design wins uppgår nu till mer än SEK 5 015 miljoner. Det potentiella värdet från ytterligare design wins med dessa biltillverkare uppgår till SEK 200 miljoner. Det totala potentiella värdet för möjliga ytterligare design wins med alla 20 fordonstillverkare ökar till SEK 4 295 miljoner.

Datum 2023-12-01, kl 14:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!