Skanska tecknar hyresavtal för 20 300 kvadratmeter i kontorskomplexet Centrum Poludnie i Wroclaw, Polen

BNY Mellon är verksamt på den globala kapitalmarknaden och tillhandahåller heltäckande lösningar för finansiella tillgångar under investeringslivscykeln. Wroclaw kommer att bli ett nav då banken nu konsoliderar alla lokalt anställda till ett modernt och hållbart kontor, där de kommer att stödja många av bankens enheter inom redovisning, fonder, investeringsverksamhet och teknik. Banken flyttar in i kontorsbyggnaden i april 2024.

Den andra fasen av Centrum Południe färdigställdes i januari 2023 och har utvecklats i enligt ESG-principer. Byggnaden använder uteslutande el från förnybara källor och har tekniska lösningar som möjliggör återanvändning av såväl avloppsvatten som regnvatten och som minskar energianvändningen.

Den andra fasen av komplexet har ansökt om flera certifieringar; LEED Platinum, WELL Gold for Core & Shell och WELL Health-Safety Rating.

Centrum Poludnie är Skanskas sjunde utvecklingsprojekt i Wroclaw. Ytan uppgår totalt till cirka 85 000 kvadratmeter. Den första fasen har avyttrats.

Datum 2023-05-10, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!