Skanska investerar PLN 87M, cirka 220 miljoner kronor, i den femte fasen av bostadsprojekt i Warszawa, Polen

Byggnaden kommer att utrustas med miljövänliga lösningar som återvinning av gråvatten, ett smart system genom vilket energi- och värmeförbrukningen samt vattenförsörjningen till varje enhet kan styras med hjälp av en app, samt grönområden och gröna tak. Holm Houses kommer att ansöka om ett BREEAM-certifikat, nivå Excellent. Den kommer också certifieras som en "byggnad utan barriärer", tillgänglig för personer med funktionshinder, seniorer och små barn.

Utvecklingen av Holm House har blivit en integrerad del av stadsbilden i Warszawas affärsdistrikt Mokotów. Det har bra kommunikationer till stadens centrum. Närheten till två tunnelbanestationer, många spårvagns- och busshållplatser gör det möjligt för boende att ta sig runt med kollektivtrafik. För cyklister erbjuds cykelställ utomhus och hängare och lådor i garage. Den femte fasen är kulmen på projektet, som omfattar 823 lägenheter och 23 lokaler.

Byggstarten är planerad till december 2023 och färdigställandet till det fjärde kvartalet 2025.

Datum 2023-12-20, kl 13:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!