Sivers Semiconductors

Sivers Wireless erhåller andra omgången av prototyporder från Tier-1 5G-infrastrukturleverantör

Detta projekt har pågått med denna kund sedan MixComm förvärvades och har haft förändringar i design och tidsplaner under denna period. Den första prototypordern togs emot 2022, och baserat på det första produktprototypbygget är den andra versionen planerad till andra halvåret 2023.

Det är utmanande med ny teknik att komma ut på marknaden, och i det här fallet har kunden över tid bestämt sig för att göra konfigurationsändringar av slutprodukten som inte har något med Sivers att göra. Men vi är nu mycket glada över att se framsteg i detta viktiga projekt som har potential att bli ett av de 5G-projekten som kan erbjuda större intäkter när det kommer att slutföras av kunden, säger Anders Storm, VD för Sivers Semiconductors.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Storm, VD
Tel: +46 (0)70 262 6390
Epost:
anders.storm@sivers-semiconductors.com

* En ”Tier-1 5G-infrastrukturleverantör” räknas som en av de fem stora leverantörerna av 5G-infrastruktur i världen

Sivers Semiconductors AB är ett ledande och internationellt erkänt teknikbolag som levererar integrerade kretsar (IC:er) och moduler genom sina två affärsområden Wireless och Photonics. Wireless utvecklar millimetervågsprodukter för avancerade 5G-system för data- och telekommunikationsnät och satellitkommunikation. Portföljen inkluderar RF-transceivers, strålformande front end -IC:er, integrerade millimetervågsantenner, repeaters och mjukvarualgoritmer för optimal RF-millimetervågsprestanda. Photonics utvecklar och tillverkar halvledarbaserade optiska produkter för optiska fibernätverk, sensorer och optisk fiberkommunikation (Li-Fi). Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm under SIVE. Huvudkontoret ligger i Kista, Sverige. För mer information: http://www.sivers-semiconductors.com

Datum 2023-08-23, kl 10:45
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!