Senzime tecknar kontrakt med topp 10-rankat amerikanskt universitetssjukhus i östra USA

Senzime, en branschledare inom algoritmbaserade patientövervakningslösningar, tillkännager idag ytterligare ett tecknat leveransavtal med ett topp 10-rankat amerikanskt universitetssjukhussystem på östkusten. Kontraktet är ett resultat av en omfattande klinisk och konkurrentutsatt produktutvärdering och inkluderar TetraGraph-systemet för perioperativ patientövervakning av både vuxna och barn.

"Affären är ytterligare en viktig milstolpe för Senzime och vi fortsätter att säkra större sjukhuskontrakt på USA-marknaden. Vi vinner affärer genom att erbjuda de mest kliniskt relevanta, användarvänliga och långsiktigt hållbara lösningarna och Senzime är idag den enda leverantören som erbjuder en heltäckande portfölj av neuromuskulära övervakningslösningar som möter de nya kliniska riktlinjerna för vuxna, barn och patienter med känslig och ömtålig hud”, kommenterar Philip Siberg , VD för Senzime.
 
TetraGraph är det första bärbara övervakningssystemet av neuromuskulär funktion som bygger på elektromyografi (EMG), som är kliniskt validerat och som uppfyller de nya kliniska riktlinjerna publicerade av ASA (American Society of Anesthesiologists) och ESAIC (European Society of Anaesthesiology and Intensive Care). Sedan marknadsintroduktionen 2019 har TetraGraph installerats på hundratals ledande sjukhus över hela världen.
 
TetraGraph-systemet används under operation för att noggrant övervaka patientens nivå av neuromuskulär blockad. Detta hjälper anestesiläkare att säkra rätt dos av muskelavslappnande läkemedel och deras antagonister, samt indikera när det är säkert att åter låta patienterna andas på egen hand.
 
Kontraktet har potential att nå 20 000 patienter per år när monitorerna är i full användning. Leveranser och installationer inleds omedelbart.

Datum 2023-10-13, kl 15:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!