Senzime säkrar ytterligare ett stort sjukhuskontrakt i USA

Senzime, en branschledare inom algoritmbaserade patientövervakningslösningar, tillkännager härmed kontraktet och de första leveranserna av TetraGraph-system till en av USA:s ledande vårdgivare och icke-vinstdrivande hälsosystem. Detta s.k. Integrated Delivery Network (IDN) tillhandahåller sjukvård till flera miljoner medlemmar främst på den amerikanska västkusten.

”Vi fortsätter att vinna stora utvärderingar och detta IDN-kontrakt är ytterligare en viktig milstolpe för Senzime på den amerikanska marknaden. Vi bedömer att den fullständiga installationen vid detta sjukhussystem kommer att nå uppemot 300 TetraGraph när det är fullt utbyggt. Leveransavtalet är en bekräftelse av vårt marknadsledande produkterbjudande, vårt team och vårt engagemang för ökad patientsäkerhet. Senzime uppfattas som den pålitliga, långsiktiga leverantören med förmåga att effektivt genomföra storskaliga implementeringar. De första TetraGraph- och sensorleveranserna under detta kontrakt har redan genomförts”, kommenterar Philip Siberg, VD för Senzime.

TetraGraph är det första portabla neuromuskulära övervakningssystemet som bygger på elektromyografi (EMG), som är kliniskt validerat och som uppfyller de nya kliniska riktlinjerna publicerade av ASA (American Society of Anesthesiologists) och ESAIC (European Society of Anaesthesiology and Intensive Care). Sedan marknadsintroduktionen 2019 har TetraGraph installerats på hundratals ledande sjukhus över hela världen.

TetraGraph-systemet används under operation för att noggrant övervaka patientens nivå av neuromuskulär blockad. Detta hjälper narkosläkare att säkerställa rätt dos av neuromuskulärt blockerande läkemedel och indikera när det är säkert att låta patienten andas på egen hand och därigenom undvika allvarliga komplikationer liksom öka effektiviteten i sjukvården.

Datum 2023-09-18, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!