Senzime säkrar TetraGraph-kontrakt från stort sjukhussystem i New York-regionen

Senzime, en ledare inom algoritmbaserade patientövervakningslösningar, tillkännager idag ytterligare ett kontrakt med ett stort amerikanskt sjukhussystem. Det nya kontraktet med ett universitetssjukhussystem i New York-regionen omfattar inledningsvis leverans av 36 TetraGraph-system, med ytterligare beställningar i pipeline för 2024.

"Detta viktiga kontrakt är ytterligare en stor milstolpe för Senzime på den amerikanska marknaden och är ett genombrott för oss i New York-området. TetraGraph fortsätter att föredras av sjukhussystem som nu snabbt anpassar sig till de nya kliniska riktlinjerna för objektiv neuromuskulär övervakning. Detta sjukhussystem har potential att nå över 50 000 patienter per år med våra TetraSens-sensorer”, kommenterar Philip Siberg, VD för Senzime.
 
De nya amerikanska och europeiska kliniska riktlinjerna som publicerades tidigt 2023 som rekommenderar objektiv neuromuskulär övervakning under operation implementeras nu successivt i klinisk praxis på såväl universitetssjukhus som regionala och lokala sjukhus.
 
TetraGraph är ett system för objektiv neuromuskulär övervakning, som används av narkosläkare på hundratals ledande sjukhus över hela världen för att förbättra patientsäkerheten under och efter operation. TetraGraph hjälper läkare att säkerställa rätt dos av muskelavslappnande läkemedel och deras antagonister, samt indikera när det är säkert att låta patienter andas på egen hand igen efter operation.

Datum 2023-12-21, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!