Senzime säkrar ordrar från flera universitetssjukhus i Tyskland

Senzime, ledande inom algoritmbaserade patientövervakningslösningar, meddelar idag att företaget har fått ordrar på TetraGraph-systemet från flera tyska universitetssjukhus. Beställningarna är resultatet av omfattande kliniska och konkurrensutsatta produktutvärderingar. I full drift förväntas dessa sjukhus generera årliga återkommande intäkter som avsevärt bidrar till Senzimes kommunicerade finansiella mål.

"Vi fortsätter att visa att vi är den ledande leverantören till sjukhus som nu i linje med de nya kliniska riktlinjerna inför objektiv neuromuskulär övervakning av patienter som får neuromuskulärt blockerande läkemedel. Sedan vår introduktion på den tyska marknaden i början av 2021 har vårt säljteam säkrat nästan 30 stora sjukhuskontrakt inklusive flera viktiga kliniker inom robotkirurgi. Dessa nya kontrakt är viktiga milstolpar för oss och indikatorer på att de nya europeiska kliniska riktlinjerna nu implementeras i klinisk praxis”, kommenterar Philip Siberg, VD för Senzime.
 
TetraGraph är det första bärbara övervakningssystemet av neuromuskulär funktion som bygger på elektromyografi (EMG), som är kliniskt validerad och som uppfyller de nya kliniska riktlinjerna publicerade av ESAIC (European Society of Anaesthesiology and Intensive Care) och ASA (American Society of Anesthesiologists).
 
TetraGraph-systemet används under operation för att noggrant övervaka patientens nivå av neuromuskulär blockad. Detta hjälper anestesiläkare att säkra rätt dos av muskelavslappnande läkemedel och deras antagonister, samt indikera när det är säkert att åter låta patienten andas igen på egen hand.

Datum 2023-11-30, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!