Senzime får sin största order hittills från topp 10-rankat amerikanskt sjukhussystem

MAR

Senzime, en ledare inom system för patientövervakning under och efter operation, tillkännager idag ytterligare en större order i USA, denna gång från ett framstående, nationellt topp 10-rankat sjukhussystem i Kalifornien. Den initiala ordern omfattar 110 TetraGraph-monitorer samt förbrukningsvaror och är resultatet av en omfattande klinisk och konkurrensutsatt utprövning.

”Detta är ännu en fantastisk milstolpe för Senzime och vår hittills största affär från ett ledande sjukhussystem på USA-marknaden. Vi fortsätter att vinna stora konkurrensutsatta upphandlingar där sjukhusen eftersöker de mest kliniskt relevanta, användarvänliga och långsiktigt hållbara lösningarna för övervakning av neuromuskulär blockad”, kommenterar Philip Siberg, VD för Senzime.

”De kliniska riktlinjer som nyligen utfärdats av American Society of Anesthesiologists driver nu på ett snabbt kliniskt skifte på den amerikanska marknaden. Stora sjukhusaffärer likt denna är ett resultat av vår strävan för ökad patientsäkerhet, för att vi har marknadens bästa team, är ledande inom innovation och för att vi har branschens starkaste uppbackning av investerare”, kommenterar George Hamilton, VP och Commercial Lead för Senzime i USA.

Det initiala ordervärdet uppgår till cirka 2,75 MSEK och årliga återkommande intäkter från denna kund beräknas överstiga 5 MSEK när TetraGraph-monitorerna är i full användning. Leveranserna inleds omedelbart.

Datum 2023-09-01, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!