Presentation på Euroanaesthesia 2023 bekräftar kvaliteten i TetraGraphs nya algoritm

Den senaste generationen av Senzimes TetraGraph-algoritm visar på en förbättring av EMG-signaler i 100 procent av fallen, vilket möjliggör bättre planering av läkemedelsdosering under operation och främjar patientsäkerheten

Uppsala, den 5 juni 2023. Senzime AB (publ) meddelar idag att helgens presentation på Euroanaesthesia 2023 i Glasgow, Storbritannien, bekräftar kvaliteten i den senaste och förbättrade EMG-algoritmen i TetraGraph.

Euroanaesthesia 2023 är en årlig kongress organiserad av den europeiska organisationen för anestesi och intensivvård (ESAIC). Den vetenskapliga presentationen “Prospective evaluation of an enhanced electromyographic (EMG) detection algorithm” omfattar en utvärdering av känslighet och noggrannhet i TetraGraphs senaste EMG-algoritm i jämförelse med den tidigare generationen. Den nya algoritmen förbättrar upptäckten av EMG-signaler i 100 procent av fallen, utan att introducera falskt positiva signaler. Förbättringar i EMG-signaler möjliggör bättre planering av läkemedelsdosering under operation, vilket minskar residualblockad och främjar patientsäkerheten.

”Data som presenteras i denna vetenskapliga presentation befäster TetraGraphs position som marknadsledare inom perioperativ neuromuskulär övervakning. TetraGraph är en lättanvänd, pålitlig och känslig monitor och borde vara alla läkares idealiska metod för att förbygga postoperativ muskelförsvagning och lungkomplikationer,” kommenterar Sorin J. Brull, MD FCARCSI (Hon) Professor emeritus i anestesiologi och perioperativ medicin, Mayo Clinic.

TetraGraph är en kvantitativ monitor som erbjuder tillförlitlig övervakning av neuromuskulär blockad under operation. Med guldstandarden EMG kan narkosläkare enkelt och exakt bedöma patientens grad av muskelavslappning, vilket möjliggör säkra beslut under alla typer av kirurgiska ingrepp oavsett placering av patienten.

Datum 2023-06-05, kl 14:05
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!