Sensys Gatso erhåller sjuårigt TRaaS-kontrakt för rödljusövervakning från Warrington Township, Pennsylvania USA, värt 26 miljoner kronor

REG

"Vår huvudgata, Easton Road, kommer att bli mycket säkrare med rödljusövervakningskameror på plats, och det kommer att möjliggöra för våra poliser att hantera allvarligare problem och ha en ökad patrullering på våra lokala vägar", säger Fred Gaines, Chair of the Warrington Township Board of Supervisors.

Programvaruplattformarna Sensys Gatso PULS och Xilium driver de branschledande systemen för rödljus- och hastighetsövervakning. Alla delar av den automatiska trafikövervakningslösningen, från bildtagning till kundservice, bedömningstjänster och bötesinsamling, kommer att levereras till Warrington Township av Sensys Gatso.

"Vi ser fram emot att samarbeta med Warrington Township för att ta itu med deras trafiksäkerhetsproblem", säger Sensys Gatso USAs President och Managing Director, Bill Braden. "Jag uppskattar det förtroende som Township har uttryckt i att välja Sensys Gatso som sin partner för att leverera ett säkerhetsprogram."

Sensys Gatso USA har nu två kontrakt i delstaten Pennsylvania.

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 30 maj, 2023 kl. 16.50.

Datum 2023-05-30, kl 16:50
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!