SensoDetects VD gästar Aktieportföljen Live 12 december 2023

REG

Globalt står psykiatriska vården inför enorma utmaningar med ett årligen ökande antal personer som söker vård. Mindre effektiva metoder, höga kostnader och ökat lidande för patienter och dess anhöriga är vanligt förekommande. 

“Med hjälp av SensoDetects världsunika 15 minuters test, Health / Diagnostic / Medication, kan vi hjälpa till och leverera en snabbare och mer kostnadseffektiv vård för det årligen ökande antalet personer som söker hjälp för psykisk ohälsa.” säger VD Per-Anders (PA) Hedin. 

SensoDetect var tidigare ett forskningsdrivet företag baserat på 30 års forskning inom klinisk psyko akustik på Lunds universitet. Även om forskningen är fortsatt viktig, fokuserar bolaget idag på produktion, sälj och marknad för att nå ut med sin plattform internationellt. SensoDetect genomför nu, mellan den 6 december – 20 december 2023 en företrädesemission av units med ett emissionsbelopp på cirka 19,4 MSEK i syfte att ge bolaget möjligheter att växa och expandera på nya marknader och lansera nya produkter. 

”Vi har aldrig varit så nära ett genombrott som nu. Vi är i förhandling i Saudiarabien om obligatoriska test på alla nyfödda, i Kina om Joint Venture med en ny grupp investerare och i Sydamerika med intressenter om att erbjuda tester till alla barn som börjar skolan. Lägg därtill att vi redan efter nyåret planerar att inleda samtal med flertalet läkemedelsbolag inom vårt nya område medicinering och du får ett riktigt intressant bolag med en stor potential.“ säger VD Per-Anders (PA) Hedin. 

Sändningen går att följa via länk på: 

www.youtube.com/@aktieportfoljensverige

www.facebook.com/groups/aktieportfoljen (SE) 

www.facebook.com/groups/aktieportefoljen (DK) 

Datum 2023-12-08, kl 16:03
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!