SensoDetect uppdaterar om förhandlingarna i Saudiarabien

REG

I MENA regionen (Mellanöstern och Nordafrika) fortsätter SensoDetect att diskutera samarbetet med det mest betydelsefulla sjukhuset i Saudi Arabien gällande möjligheten till ett kombinerat hörsel- och autismtest.   

“Förhandlingarna gällande möjligheten till ett kombinerat hörsel- och autismtest med det mest betydelsefulla och inflytelserika sjukhuset i Mellanöstern fortskrider enligt plan och har nu avancerat till nästa steg. Med tanke på sjukhusets storlek och de betydande effekterna av dessa förhandlingar är det utmanande att fastställa den exakta tidslinjen men vi jobbar hårt tillsammans med vår distributör, Arabian Trade House, på att nå en för alla parter gynnsam lösning så snart som möjligt. Vi står fast i vår uppfattning att samarbetet kan leda till upp mot 2 miljoner mätningar per år redan under 2025, med ett uppskattat pris per mätning ut till kund på mellan 2 000 sek till 3 000 sek.”  säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

Datum 2023-06-15, kl 15:01
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!