SensoDetect® till Xiamen i Kina

REG

I mitten av november besöker SensoDetects VD Per-Anders (PA) Hedin Xiamen i östra Kina för att diskutera och planera den kommande marknadsintroduktionen av SensoDetect Diagnostics, SensoDetect Medication och SensoDetect Health. Under resan kommer även produkterna presenteras för viktiga intressenter i regionen. 

"Tillsammans med vår distributör Xiamen Encheng Medical Technology går vi nu in i en ny fas gällande vår marknadsintroduktion i Kina. Förutom planering av aktiviteter tillsammans med Encheng kommer vi under resan även inleda en dialog med ett flertal personer i ledande befattning inom hälsa och sjukvård i Fujian, en region med den näst högsta GDP per capita av alla Kinas provinser efter Jiangsu. Med nya kontakter i fler regioner i Kina siktar vi nu på att nå ut bredare och snabbare med en ännu högre avkastning än tidigare prognostiserat." säger VD Per-Anders (PA) Hedin. 

Datum 2023-10-25, kl 09:25
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!