SensoDetect stärker sin position i Saudiarabien

REG

I början av Maj reste SensoDetect till Riyadh i Saudi Arabien för att stärka sina band till sin distributör ATH (Arabian Trade House) och för att förhandla med kliniker specialiserade inom ADHD och Autism i MENA regionen (Mellanöstern och Nordafrika). Besöket innefattade även ett besök på ett av de mest betydelsefulla sjukhuset i Saudi Arabien. 

“Resan till Saudiarabien var mycket lyckad. Våra besök på plats gav oss en djupare insikt om hur specialistklinikerna i mellanöstern jobbar och hur våra lösningar kan hjälpa barn med speciella behov. Här tror vi på ett kontraktsavslut inom kort med en mycket god spridning i hela Saudi Arabien. Vi fördjupade även vår dialog med det mest betydelsefulla sjukhuset i Saudi Arabien. Samtalen var väldigt givande och vi har nu en gemensam plan med målet att etablera ett samarbete som, enligt vår lokala distributörs uppskattning, bör leda till upp mot 2 miljoner mätningar per år redan under 2025. Jag är övertygad om att de sista pusselbitarna snart är på plats så vi kan ta del av den betydande marknad som Saudi Arabien står för.”, säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

Datum 2023-05-15, kl 13:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!